پروتئین تراپی مو چیست؟ چرا پروتئین درمانی یا پروتئین تراپی مو یکی از اقدامات اساسی برای حفظ سلامت مو است؟
یکی از جدیدترین متدهای زیبایی که برای سلامت موها طراحی و ساخته شده است، پروتئین تراپی مو است که شاید نام آن به گوشتان خورده باشد اما آشنایی کامل با آن را ندارید. تکنیک پروتئین تراپی کردن موها این روزها سر و صدای زیادی در بین افراد بخصوص خانمها و سالنهای زیبایی پیدا کرده است.
امروز در ادامه این مقاله قصد داریم این متد زیبایی مو را به طور کامل مورد بررسی قرار دهیم. میتوانید تا انتها ما را با مطالعه این مقاله همراهی کنید.
پروتئین تراپی مو چیست؟
پروتئین تراپی مو یکی از حرفهای ترین متدهای سلامت موها است که به منظور رفع و از بین بردن موخوره، خشکی، شکنندگی، ریزش، نازک شدن تار موها و … انجام میشود. این مشکلات و عوارضی که برای انواع موها به وجود میآیند، میتوانند به دلایل مختلفی همچون سبک زندگی نادرست، تغذیه ناسالم، بیتوجهی به مراقبتهای لازم در حفظ سلامت موها و موارد این چنینی به وجود بیایند که در نهایت موجب میشوند موها سلامت خود را از دست بدهند.
پروتئین درمانی یک روش بسیار عالی بخصوص برای افرادی است که موهایشان با دکلره و رنگ مو آسیب دیده و سلامت خود را از دست داده است. این تکنیک حرفهای میتواند به نوعی به احیا و ترمیم دوباره موهایتان کمک کند تا طراوت و لطافت دوباره به موها بر گردد.
انواع پروتئین درمانی مو
پروتئین درمانی راهی برای آبرسانی و حفظ رطوبت موها است که به دو روش مرطوبکننده و ترمیم کننده انجام میشود.
پروتئین درمانی ترمیم کننده
به منظور ترمیم و تقویت موهای آسیبدیده انجام شده و کمک میکند رطوبت و آب موها حفظ و مواد مغذی مورد نیاز آن تامین شود. این روش برای هر نوع از موهای آسیبدیده با تجویز متخصصان هر دو هفته یک بار قابل انجام است.
پروتئین درمانی مرطوب کننده
با هدف ترمیم و بازسازی موهای خشک و شکننده انجام شده و یک گزینه بسیار مناسب برای افراد با موهای رنگ شده و آسیبدیده میباشد. این روش یک متد بسیار عالی برای آبرسانی و حفظ رطوبت موهای خشک است که در صورت انجام آن در دراز مدت، میتواند سلامت دوباره را به موهایتان برگرداند.
مراحل انجام پروتئین تراپی مو
برای اجرای تکنیک پروتئین تراپی جهت ترمیم و بازسازی موها، باید چند مرحله مهم را با دقت و حوصله فراوان طی کرد و توجه داشت که مواد مورد استفاده به ریشه سر برخورد نداشته باشد. در ادامه این بخش مرحله به مرحله پروتئین تراپی کردن موها را مورد بررسی قرار میدهیم. ضمنا میتوانید برای آموزش رایگان بافت مو کلیک کنید.
- به عنوان مرحله اول، ابتدا موها را با شامپو میشویند تا از هر گونه چربی و آلودگی پاک شود.
- سپس با سشوار موها را خشک میکنند.
- در ادامه موها را به چند دسته تقسیم کرده و شروع به آغشته موها با مواد پروتئین تراپی میکنند و اجازه میدهند 20 الی 40 دقیقه روی موها بماند.
- پس از گذشت این زمان، موها را با آب گرم آبکش میکنند تا مواد پروتئین تراپی از روی موها پاک شود.
- به عنوان مرحله آخر پروتئین تراپی کردن موها، مقداری نرم کننده و متعادل کننده رطوبت را روی موها مالیده و پس از دو دقیقه آبکش میکنند.
چند ماسک خانگی برای پروتئین تراپی مو در خانه
لازم به ذکر است که پروتئین تراپی موها تنها به انجام آن در سالنهای حرفهای با پرداخت هزینه خاتمه نمییابد، بلکه شما با مواد در دسترس و مراقبتهای آسان نیز میتوانید سلامت موهایتان را تامین کنید.
یکی از آسانترین روشهای خانگی جهت پروتئین تراپی، استفاده از ماسکهای خانگی است که در این بخش آنها را بررسی میکنیم.
ترکیب عسل و تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب و به مدت 20 دقیقه روی موها قرار دهید و پس از این مدت، موها را بشویید. برای نتیجه بهتر، میتوانید از این ماسک طبیعی دو الی سه بار در هفته استفاده و طراوت را به موهایتان برگردانید.
ترکیب ماست و تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری ماست را به همراه یک عدد تخم مرغ ترکیب و به مدت 30 دقیقه روی موها قرار دهید. پس از گذشت این زمان، موها را به خوبی با آب و شامپو بشویید. میتوانید این ترکیب را دو بار در هفته روی موها استفاده و موهایتان را تقویت و بازسازی کنید.
ترکیب شیر و نارگیل
نصف لیوان شیر را به همراه سه قاشق غذاخوری روغن نارگیل ترکیب و آن را روی اجاق قرار دهید تا کمی گرم شود. پس از گرمشدن ترکیب آن را کنار بگذارید تا خنک شود. سپس این ماسک خانگی را روی موها قرار دهید و یک حوله را دور موهایتان بپیچانید و اجازه دهید 8 ساعت روی موها بماند. پس از گذشت این مدت موها را بشویید تا پروتئین از دست رفته به موهایتان برگردد.
از کجا بفهمیم که به پروتئین تراپی مو نیاز داریم؟
زمانی باید اقدام به پروتئین تراپی موهایتان کنید که:
دچار ریزش مو شدید شدید
زمانیکه ریزش موها به بیشتر از صد تار مو در روز برسد، به معنای کمبود پروتئین در بدن بوده که در نهایت منجر به ریزش موی شدید خواهد شد. زمانی که احساس کردید موهایتان بیشتر از حالت معمول ریزش دارد، باید به فکر پروتئین درمانی موهایتان باشید.
موها خشک و شکننده شده است
در صورتی که همیشه موهایتان را رنگ یا دکلره میکنید، بیش از هر زمان دیگری موها دچار خشکی و شکنندگی خواهد شد. چرا که مواد شیمیایی موجود در رنگ و دکلره، میتوانند پروتئین موها را از بین ببرند. از این رو با پروتئین تراپی کردن موها، میتوانید به ترمیم و تقویت موهایتان کمک چشمگیری کنید و آن را از خشکی و شکنندگی نجات دهید.
موها با تخلخل مواجه شده است
زمانی که موها رطوبت خود را از دست بدهد و یا قادر به حفظ آن نباشد، به معنای این است که موها دچار تخلخل شده است. ایجاد تخلخل در موها میتواند منجر به موخوره و شکنندگی تار موها شود که با انجام پروتئین درمانی، میتوانید تمام مواد مغذی مورد نیاز را برای موهایتان تامین کنید.
موها به حالت نازک در آمده باشد
یکی دیگر از نشانههای نیاز به پروتئین تراپی مو، این است که موها بیشتر از هر زمان دیگری نازک و آسیب پذیر شده باشند. پروتئین تراپی میتواند کمک بسزایی به تقویت و احیای تار موها کند.
تفاوت کراتینه مو و پروتئین تراپی
در این حین ممکن است از خود بپرسید که کراتین و پروتئینه چه تفاوتی با هم دارند که این دو متد را از هم متمایز میکند؟
در انجام کراتینه مو و پروتئین درمانی، تفاوتهای اساسی و کل وجود دارند از جمله:
- در انجام کراتین از مواد حاوی کراتین استفاده میکنند اما در پروتئین تراپی مو، علاوه بر کراتین از مواد حاوی پروتئین که برای سلامت موها مفید هستند، استفاده میشود.
- پروتئین تراپی کردن موها بر خلاف کراتین هیچ ضرری برای موها و سلامت بدن ندارد.
- کراتین دارای ماندگاری 4 الی 6 ماه است اما پروتئین تراپی پس از 4 الی 6 هفته نیاز به انجام مجدد دارد.
- کراتینه کردن، موها را صاف و شلاقی میکند اما پروتئین تراپی یک روش درمانی برای موها است که تاثیر آنچنانی روی صاف و لختی موها ندارد.
- پروتئین درمانی بیشتر از کراتین برای موهای مجعد و فر لازم است چون وز موها را از بین برده و آن را بد حالت نشان نمیدهد.
تفاوت بوتاکس مو و پروتئین تراپی
بوتاکس مو و پروتئین تراپی تفاوت آنچنانی ندارند به جز مکانیسم عملکرد آنها، که بوتاکس مو به منظور ترمیم و تغذیه عمیق موها با موادی مغذی و مفید انجام شده و همه افراد حتی بانوان باردار میتوانند آن را بدون ایجاد هیچ خطری انجام دهند.
بوتاکس درمانی با هدف تغذیه و آبرسانی بدون صاف و لخت کردن موها انجام شده و میتواند هر نوع موی آسیب دیده را با ماندگاری حداقل 4 الی 6 ماه احیاسازی کند. جهت خرید دورههای جامع بافت مو کلیک کنید.
بهترین محصولات پروتئین تراپی خارجی برای مو
محصولات با کیفیت و درجه یک خارجی جهت پروتئین درمانی مو شامل:
- بسته پروتئینی حالت دهنده پالمز
- کرم پروتئینی ترمیم و بازسازی بافت موی آلترنا
- ماسک ترمیم کننده بامبل اند بامبل
- ماسک حالت دهنده برایجیو
فواید و عوارض پروتئین تراپی مو
تا به اینجای مقاله فهمیدید که پروتئین درمانی چیست و چگونه انجام میشود اما خوب است قبل از اقدام به انجام آن، حتما آشنایی کافی با فوایدی که برای موها دارد یا اینکه چه عوارضی را ممکن است برای موها به وجود بیاورد هم داشته باشید.
فواید پروتئین تراپی مو
- کنترل ریزش مو
- کمک به داشتن موهایی خوش حالت ( تا حدودی)
- کمک به درمان موخوره، شکنندگی و خشکی مو
- تقویت، ترمیم و بازسازی موهای آسیبدیده
- محافظت از موها
- کمک به حفظ حالت ارتجاعی موها
عوارض پروتئین تراپی کردن موها
- ایجاد سردرد
- واکنشهای آلرژیک
- حالت تهوع
- شکننده کردن موها در صورت افراط در انجام آن
سخن پایانی
اگر در جستجوی تکنیکی عالی و بی ضرر برای تقویت و بازسازی موهای آسیبدیده خود هستید، پیشنهاد ما پروتئین تراپی مو است که با انجام آن نزد بهترین و حرفهای ترین آرایشگران این حوزه، میتوانید سلامت دوباره را به موهایتان برگردانید.
پروتئین تراپی بر خلاف کراتین و سایر متدهای زیبایی مو، ضرر آنچنانی نداشته و فارغ از جنسیت قابل انجام است.
البته ناگفته نماند قبل از اینکه موهایتان به آن درجه شکنندگی و آسیب دیدگی برسد، میتوانید با سادهترین کارها و محصولات از موهایتان مراقبت کنید تا بعدها مجبور به جبران آسیب آن نشوید. بدین منظور هر آنچه نیازمند موهایی سالم با سادهترین راهکارها را در مقاله آموزش طرز نگهداری حفظ و سلامت مو قرار دادهایم که میتوانید آن را مطالعه کنید و از اطلاعات آن بهره کامل را ببرید.
سوالات متداول
ماندگاری پروتئین تراپی مو چقدر است؟
ماندگاری پروتئین درمانی معمولا 4 الی 6 هفته است که بعد از این مدت میتوانید مجدد اقدام به ترمیم آن کنید.
پروتئین درمانی چه عوارضی دارد؟
پروتئین تراپی مو برخلاف سایر متدهای زیبایی مو عوارض آنچنانی ندارد به جز مواردی که ممکن است منجر به بروز آلرژی و حساسیت در افراد شود.
دیدگاهتان را بنویسید