انواع کاشت مو به چه شکل هست؟
در گذشته به دلیل کمبود و یا حتی نبود امکانات و گسترش نیافتن پیشرفت در جای جای جهان، مردم مجبور بودند با مشکلات خود آنچنان که هست دست و پنجه نرم کنند و یا آن را به به حال خود رها میکردند.
اما با گذشت زمان و پیشرفت روزافزون علم و تکنولوژی در سراسر جهان، روشهای بسیار زیادی برای درمان بسیاری از بیماریها به وجود آمده و از همه مهمتر، صنعت زیبایی به پیشرفت چشمگیری رسیده است.
گسترش متدهای زیبایی باعث شده است که همه افراد حتی از سنین کم تا فرد کهنسال بتواند آنطور که خودش میخواهد تغییر کند و یا حتی چهره و اندام خود را عوض کند تا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد.
یکی از این متدهای صنعت زیبایی که افراد زیادی را از نبود اعتماد به نفس نجات داده است، کاشت مو است. بیشک بسیاری از افراد بخصوص آقایان، بنا به دلایل زیادی موهای خود را از دست دادهاند و دچار طاسی شدهاند و از این رو نمیتوانند خودشان را آنطور که هستند، دوست بدارند.
کاشت مو این امکان را به افراد میدهد تا بتوانند هر نواحی از سر که دچار طاسی شده است را به طور چشمگیری پر کند و موهای فرد طوری به نظر برسد که انگار موهای طبیعی خودش است و کاشت مویی انجام نداده است.
امروز میخواهیم در این مقاله راجع به انواع کاشت مو و چگونگی انجام آن روی پوست سر افراد صحبت کنیم. اگر میخواهید درباره کاشت مو به آگاهی کامل برسید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.
ضمنا میتوانید برای مطالعه بیشتر، مقاله آموزش حفظ و نگهداری سلامت مو را مطالعه نمایید.
چگونگی انجام کاشت مو
کاشت مو یکی از انواع روشهای زیبایی و تخصصی برای دوباره داشتن موهایی زیبا و طبیعی است که توسط پزشکان متخصص انجام میشود. کاشت مو به این صورت انجام میشود که پزشک فولیکولهای قسمتهای دارای مو را برمیدارد و در نواحی طاس میکارد و بعدها این فولیکولها شروع به رشد دوباره در قسمتهای طاس کرده و آن قسمت را پر میکنند.
انجام کاشت مو بدین صورت است:
- برداشت واحدهای فولیکولار مو از بانک مو
- آماده سازی گرافت مو
- کاشت گرافت
انواع کاشت مو
کاشت مو هم انواع مختلفی دارد و بنا به شرایط هر فرد، یکی از روشهای برای فرد انجام میشود. انواع کاشت مو شامل:
کاشت موی FUT
در این نوع از کاشت مو، هدف درمان طاسی سر بوده و برداشت گرافتها با نوارهای باریکی به نام فلپ توسط جراح انجام میشود. این نوع از کاشت موی سر، به دلیل اینکه فاصلهی کاشت و برداشت بسیار کم است، موهای بسیار با کیفیتی حاصل از کاشت ایجاد و به رشد میرسد.
کاشت موی FUE
در کاشت موی FUI ، واحدهای فولیکولی را از نواحی سالم استخراج میکنند و در درون شکافهای میکرو شکافهیا ایجاد شده قرار میدهند. این واحدهای فولیکولی به وسیله پانچ موتوری برداشته شده و با ساکشن در محفظه استوانهای شکل جمع میکنند و بدون دخالت دست، در پتری قرار میدهند.
این نوع کاشت مو هیچ گونه بخیه و زخمی ندارد و درد کمتری نسبت به سایر روشهای کاشت مو دارد.
کاشت موی DHI
یکی از انواع بهترین روش کاشت مو در دنیای زیبایی، کاشت موی DHI است که بدون هیچ شیار و برشی با عمقی مناسب روی پوست سر انجام میشود. این در حالی است که روش کاشت موی DHI برای همه افراد مناسب نیست و قبل از انجام آن باید با دکتر متخصص خود مشورت کنید.
بهترین روش برای کاشت مو
بهترین و بدترین روشی وجود ندارد و این همه و همه به شرایط فرد مراجعه کننده بستگی دارد از جمله تراکم مورد نظر، میزان طاسی سر، وضعیت بانک موی فرد، وضعیت ترمیم و خوب شدن زخمها و انعطاف پذیری پوست سر.
البته ناگفته نماند که روش کاشت موی Micro fit یا MFIT به یکی از بهترین متدهای کاشت مو در سراسر جهان معروف است که با توجه به شرایط فرد، پزشک معالج انتخاب میکند کدام روش مناسبتر و بهتر از سایر روشها برای فرد است. برای خرید دورههای جامع بافت مو کلیک کنید.
جدیدترین روشهای کاشت مو
کاشت مو به سبک FUT یکی از جدیدترین نوع جراحی کاشت مو در ایران است که چیزی مشابه روش FIT بوده و بدون نیاز به خونریزی و بخیه انجام شده و معمولا بدون درد یا درد بسیار کم مواجه میباشد. این نوع کاشت مو در واقع یک روش غیر جراحی است که همانند سایر روشها دارای سه مرحله برداشت فولیکولها، آماده آنها و کاشت در نواحی طاس بوده و دورهی نقاهت بسیار کم و سریعی دارد.
مزایا و معایب کاشت مو
هر کدام از روشهای انجام کاشت مو دارای مزایا و معایب مخصوص به خود است که در ادامه این قسمت به آنها میپردازیم.
روش کاشت موی FIT
مزایا
_درد و خونریزی کم
_ بدون نیاز به پانسمان
_ تعداد فولیکول موی بیشتر
_ از بین رفتن جای زخمها
معایب
_ تخریب بانک مو
_ هزینه بالا
_ تعداد فولیکول محدود
_ طولانی بودن روند کار
_ آسیب دیدن بخش زنده مو
روش کاشت موی FUT
مزایا
_ قابل رویت نبودن محل زخم
_ حفظ کیفیت کرافتها
_ امکان برداشت فولیکولهای پشت سر، سینه و کتف
_ ایجاد خط طبیعی در جلوی سر
معایب
_ تورم سر و خونریزی در نواحی سر و صورت
_ کم شدن حجم بانک موها
_ باقی ماندن جای زخم در پشت سر
چه کسانی نمیتوانند کاشت مو انجام دهند؟
افرادی که دارای بیماریها و عارضههای پوستی سر مانند:
- پسوریازیس
- دیابت
- سرطان
- انواع بیماریهای هورمونی
- افراد باردار و شیرده
- افراد مبتلا به انعقاد خون
- افراد تحت شیمی درمانی
- افراد با بیماری ایدز و سیفلیس
- زنان مبتلا به تنبلی و کیست تخمدان
- افراد زیر 30 سال
هستند، به هیچ عنوان گزینههای مناسبی برای کاشت مو نیستند و نباید کاشت موی سر انجام دهند.
سخن پایانی
کاشت مو یکی از بهترین متدهای تخصصی برای رفع و خلاص شدن از طاسی سر است که در سراسر جهان گسترش پیدا کرده و همه افراد میتوانند آن را انجام دهند.
برای انجام کاشت مو و خلاص شدن از شر طاسی سر، حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کنید چون او میداند که شما چه شرایطی دارید و پوست سر شما مناسب کدام روش کاشت میباشد.
آیا شما تجربهای در انجام کاشت مو و انواع روشهای آن دارید؟ اگر پاسخ شما بله است، میتوانید نظر و تجربه خود را با ما به اشتراک بگذارید. برای آموزش رایگان بافت مو کلیک کنید.
سوالات متداول
چه کسانی میتوانند کاشت مو انجام دهند؟
همه افرادی که به هر دلیلی دچار ریزش و در نهایت طاسی مو شدهاند، میتوانند کاشت موی سر را در انواع مختلف و بنا به شرایط خود انجام دهند و از شر بی مویی خلاص شوند.
چرا هزینه کاشت مو در کلینیکهای مختلف متفاوت است؟
چون هر کدام از کلینیکها دارای پزشک متخصص و مجرب بوده و سعی دارند برای جلب رضایت مخاطبان خود، از بهترین روشهای دنیا استفاده کنند.
دیدگاهتان را بنویسید